Termékeink webshopban is megvásárolhatók! Webshop

VÉLEMÉNYEK

Ozonia 10

Gyermekkori sérült bőrfelületek

"Benedek fiam arcába beleharapott Bianka lányom. Másnapra belilult és bedagadt a fél arca. Ozonia 10-el kentük négy napig.Eredmény: szinte már nem is látszik a harapás nyoma. (Egy ilyen jellegű bevérzés gyógyulási ideje legalább 7 nap lenne)."

/Péter, 38 éves ikres apa/

Ozonia 10

"Az államon lévő, folyamatosan visszatérő gyulladt pattanásokkal nem tudtam mit kezdeni. Sokszor csúnyán kisebesedtek, heg maradt utánuk. Az Ozonia 10 krémet a gyógyszerészem ajánlotta és nekem nagyon bevált. A sebeket 2-3 nap alatt hegesedés nélkül meggyógyította és kb. 2 hét után a pattanások is megszűntek. Végre vastag smink nélkül is jól érzem magam! Csodálatos!"

/T. Eszter, Nyíregyháza/

Ozonia 10

"Bálint fiam társasjátékozás kudarca miatti hévben nekirohant feje búbjával a falnak, felrepedt a fejbőre, vérezni kezdett. Fertőtlenítettük, a vérzés elállt, de még másnap is nyitott volt a sérülés. Ozonia 10-el bekentem és négy óra múlva var képződött a seben.

/Alexandra, 36 éves anya/

Ozonia 10

Intim területek ápolása

"Övsömöröm kapcsán antivirális szert és egyéb gyógyszereket kellett szednem,emiatt felborult a hüvelyem savbázis egyensúlya. Ez gyulladáshoz és kezdődő gombásodáshoz vezetett. Canestennel kezdtem kezelni a problémás területet. Mivel 3 nap elteltével sem volt változás,saját felelősségemre Ozonia 10-zel folytattam azt. Minden egyes alkalmazás után 15-20 percig kissé égető érzést tapasztaltam,ami hamar elmúlt,de a lényeg,hogy a kínzó viszkető érzés és a diszkomfort érzést okozó tüneteim hamar és teljesen megszűntek, 3 napon keresztül,napi 2x alkalmaztam az Ozonia 10-et.”

/Edina 36 éves nő/

Ozonia 10

Intim területek ápolása

Mandulagyulladásra erős antibiotikumot szedtem, utána szokás szerint nőgyógyászati fertőzésem lett. Eszembe jutott, hogy az ekcémámra kapott Ozonia 10 krémről azt mondták a patikában, hogy ilyen problémára is jó. És valóban! Elég volt egyszer használni, és teljesen megszűnt a kellemetlen irritáció. Mindenhová magammal fogom vinni az Ozonia 10 krémemet!

/P. Melinda, Nyíregyháza/

Ozonia 15

Száraz,kirepedezett bőr kezelése

"Kétéves ikreinkkel vagyok otthon, kezeim sebesek lettek , kirepedeztek a sok mosástól, mosogatástól. Éjjelre Ozonia 15-el bekentem mindkét tenyeremet és az ujjaimat, és kesztyűt húztam a felszívódás elősegítése érdekében. Kezeimen a bőröm állapota már két nap után jelentősen javult, gond nélkül tudom végezni a házimunkát "

Ozonia 15

“Pikkelysömöröm van évtizedek óta, mindkét könyököm alatt nagy területen hámló, bőrfelszínből kiemelkedő, száraz területek csúfítanak.Bőrgyógyászom gyakran szteroidtartalmú krémeket javasolt, amik segítettek, de a szteroid tartalom miatt nem szívesen alkalmaztam gyakran, inkább csak “tűzoltásként”. Az Ozonia 15-el pár nap alatt megszűnt a hámlás, a kidudorodás, csak halvány pír jelzi a helyét. Mivel természetes anyagokból áll, mégis rendkívül hatékony, szívesen használom naponta az érintett területen.”

/Kata, 58 éves nő/

Ozonia 15

Köröm alatti pszoriazisom van, ami miatt az ujjaim időnként vállalhatatlanul ápolatlan benyomást keltenek. Ilyenkor a körmeim alatt a bőr lemezesen megvastagszik, a körömágyak berepedeznek, az ujjvégek gyulladtak és rendkívül fájdalmasak. Sokféle kenőcsöt, krémet kipróbáltam már, de igazán jó tapasztalatom egyikkel kapcsolatban sem volt. Mígnem rátaláltam az Ozonia 15 lipogélre, ami már az első használat után bámulatos eredményt produkált. Néhány alkalom után a tünetek teljesen megszűntek és a fellángolásokat is kordában tudom tartani ezzel a fantasztikus kenőccsel!

/S. Veronika, Nyíregyháza/

Ozonia 15

Az Ozonia 15 lipogélt a gyógyszerészem javaslatára kezdtem használni a kézfejemen lévő ekcémás foltra. Nem nagyon hittem benne, mert már szinte mindent kipróbáltam, de az összes kence csak ideig-óráig volt hatásos. Az Ozonia krém viszont klasszul működik, már az első alkalommal látszott a hihetetlen változás. Végre egészséges a bőröm, és nem kell szteroidos kenőcsöket használnom!

/L. Anita, Oros/

Ozoral szájgél

Afták, szájnyálkahártya fekélyek

"Bár igencsak furcsa íze és szaga van ennek a finomságnak, de amikor a szám belsejében levő afták, fekélyek, melyek vírusfertőzés után alakultak ki, és napok óta kínoztak, sem enni, sem beszélni nem tudtam, akkor bármivel bekentem volna, ami segíthet a szenvedésemen... Bekentem a számban levő fájdalmas hólyagokat, először maró érzés volt, de GYŐZELEM, másnapra var alakult ki, és nem jött másik hólyag helyette, rendkívül hatékony volt a gél. Ilyen hosszan nem szenvedtem még, ezért jó volt, hogy végül ezzel a géllel megmenekültem a további szenvedéstől. "

/Erzsi, 65 éves nagymama/

Ozoral szájgél

"Fogászati kezelés alkalmával csúnyán megsérült a nyálkahártya a számban. Nagyon kellemetlen volt, alig tudtam rágni, beszélni. Előfordult már ilyen, tudtam, sokáig fog tartani, amíg meggyógyul. De a patikában az új Ozoral gélt javasolták, gondoltam, kipróbálom. Hihetetlen volt! Lefekvés előtt bekentem a sebet, reggel már alig tudtam a nyelvemmel kitapintani, délre pedig teljesen eltűnt! Ez az Ozoral gél egy csoda!"

/V. Rita, Nyíregyháza/

Ozoral szájgél

"Üdvözlöm! Franciska vagyok :) Meg kaptam Önöktől a termékmintákat! Már igénybe is vettem az egyiket! Herpesz alakult ki az alsó ajkamon! Sajnos az eddigi krém tapasztalataim nem a legjobbak, volt mikor 1,5 hétig szenvedtem a herpesszel, fájt feszült, meg hozzá tartozik,hogy nem szép látvány, és a krém is fokozza mert fehér! Sajnos hajlamos vagyok a herpeszre, nekem elég ha egy üzletbe vagy utcán látok valakinek ilyen fertőzést a száján és nekem már este ott vigyorog ugyanott ahol szépen megcsodáltam az illetőnek :) Nem a legjobb érzés sajnos! De amit küldtek mintát 3 napja használom, és nagyon szép az elért változás, már éppen hogy csak látszik valami kis bibi az ajkamon! Sajnos itt a faluba ahol lakok nem kapható mert megérdeklődtem miután láttam a változást, de ahogy láttam a Mosonmagyaróvári gyógyszertárban kapható 2 üzletben is! Mindenképp ezt a terméket fogom ezek után használni:) És ajánlani is fogom mindenkinek akinek csak tudom, mert nem mindegy, hogy egy ilyen csúnyaság 1,5 hétig vagy bő 3 napig nézeget az ajkamon :) És szinte láthatatlan a gél, ami nagyon jó! Köszönöm a mintákat! A többit is ki fogom használni ha esetleg a gyerkőc valami kis sérülést fog produkálni a kis bőrén! További kellemes hétvégét, szép napot!!Franciska :)" 

/Bíró Franciska!/

Ui: Még azt hozzátenném, hogy előző krém használatnál sajnos többször volt, hogy mikor száradt a seb sokszor megrepedt és vérzett! Most az Ozoral szájápoló gélnél minden vérzés, száradás nélkül letisztul a herpeszem! Aminek nagyon örülök!