Termékeink webshopban is megvásárolhatók! Webshop

Rólunk

"Hiszek abban, hogy az ózonizált olaj alkalmazása egy egyszerű,  olcsó, de hatékony lehetőség lesz a fekélyek és sebek helyi kezelésére. Mindezek mellett, nem túlzás, ha az ózonizált olajakat  a "XXI. század a csodaszerének" nevezzük."

(Bocci, 2005)

Az Ozoniamed Kft. megkezdte az Olaszországban alapított INNOVARES cég Ozonia termékportfóliójának forgalmazását Magyarországon.

Az INNOVARES több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik gasztroenterológia, kolonproktológia és kozmetológia területén. Olaszországban az Innovares készítményeit rendszerint szakorvosok is javasolják. Forgalmazásuk gyógyszertárakon és drogériákon keresztül, valamint kórházakban és ápolási otthonokban történik.

Innovares cég gyorsdiagnosztizálásra alkalmas  orvosi eszközöket is forgalmaz: székletvér tesztet és Helicobacter pylori fertőzés igazolására használatos tesztet - az utóbbi az egyetlen kit a világon amely széklet csíra antigén kimutatáson alapul. Ezenkívül táplálékkiegészítőket forgalmaznak az oldható élelmi rostot, a psyllium rostot a cég megalapítója és vezérigazgatója korábbi cégénél hozta létre és tette sikeressé. A probiotikumok - prebiotikumok (1994) kombinációban történő alkalmazását már azelőtt piacra vitte, amikor a szimbiotikum, mint fogalom, még nem létezett. 

Az INNOVARES az ózonizált napraforgóolajat, mint hatóanyagot Ozonia3000® néven stabilizálta, standardizálta és gyártja.

A szakirodalomban az ózonizált olajok klinikai felhasználásáról kezdeti eredményeket először 1859-ben közöltek."Világszerte több millió embert érintenek szennyezett traumás sérülések, fertőzött sebek, krónikus fekélyek, felfekvések, égési sérülések, herpeszes elváltozások, gombás fertőzések és rovarcsípések; Vannak köztük olyanok, akik sokáig szenvednek, mert a hagyományos helyi kezelések, - melyek általában antibiotikumok és/vagy gyulladáscsökkentő gyógyszerek , - nem bizonyulnak kellően hatékonynak. Antibiotikum - rezisztens patogén baktériumok egyre elterjedtebbek a kórházakban és a közösségekben. Ezen bakteriális kórokozók elleni küzdelemhez új antibiotikumok fejlesztése vált szükségessé, de maga a fejlődés lassú volt. Régebben a legtöbb antibiotikum kisebb molekulatömeggel rendelkezett , melyek funkcionális élettartamát a szintetikus generációk létrehozásával növelték. A legújabb generációs kórokozók multidrug - rezisztenciájának kialakulásával egyre nagyobb szükség van az újabb felfedezésekre" (Fischbach és Walsh, 2009).

A leoltott kórokozók számbeli csökkenésének mértéke %-ban kifejezve:

A leoltott kórokozók számbeli csökkenésének mértéke %-ban kifejezve:

 

Az oldal üzemeltetője:

Ozoniamed Kft.
8600 Siófok, Átrium u. 7.

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.